Do svadibi ni ni :D

Azi am vrut să mă pornesc la univer și nu am mai ajuns.

Aliona (buriona!) m-a rugat să merg cu ea pe la saloanele de mariaj ca să își aleagă rochie de mireasă. (Aliona îi colega mea de cameră, o mare zarază dar un om bun. Ea se mărită în luna mai 🙂 )

Nuștiu cîte saloane văzute. Nuștiu cîte rochii măsurate. Nuștiu cîți kilometri parcurși. Vrio 5 ore amestecate cu niște nervi, oboseală și o oprire la Blinoff, pentru că deja ne cîntau stomacurile a protest și goliciune.

Nu vă căsătoriți oameni buni 🙂 Asta-i culmea. O sumă mare de bani o cheltui pentru ca să umpli niște burți, să îmbeți niște minți, să faci să te invidieze prietenii/ele și să te discute neamurile și babele (ele la mine intră într-o categorie aparte!).

Aliona zice că trebuie să mai mergem într-o zi pe la saloane. Mai treb să mai vadă rochii înainte ca să facă totuși alegerea bună. Fie. Dar fară mine 🙂 O a două așa experiență eu nu mai rezist 🙂

Viorica doarme (o altă colegă de cameră 🙂 dacă află că scriu despre ea mă împușcă, de altfel ca și Aliona 🙂 ). Aliona tot doarme.

Da eu ce nu dorm? Mă duc și eu la culcare. Sper să nu visez la noapte rochii de mireasă 😀
Noapte bună!

P.S. Mîine am două atestări și eu la nici una nu m-am prigătit ca lumea.
P.P.S. Iar îmi iese alergia asta tîmpită pe mîini (posibil egzemă, mie nici medicii nu îmi pot spune ce e asta). Înseamnă că a venit într-adevăr primăvara pentru organismul meu 😦

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s